Startsida / Inlägg

AG-spel i Allsvenskan

av Steven-Lee

Hejsan!

Storstadsmöte i Allsvenskan.

IFK Göteborg studsade tillbaka senast, men 3–0 hemma mot ett mediokert Kalmar FF kan knappast räknas som något styrkebesked. Innan dess blev man överkört av Häcken i derbyt, och dessförinnan hade man flyt i flera matcher, med sena kvitteringsmål. Känns fortsatt lite stormigt i klubben och fansen är inte helt nöjda med Jörgen Lennartsson.

Djurgården har bättre harmoni. Mycket skratt och skoj ute på Kaknäs. Andreas Isaksson klev upp med ett par tunga räddningar senast mot Örebro. Tveklöst en rättvis seger, även om siffrorna kanske blev lite väl stora. Men så kan det bli när man har heta offensiva spelare.

Gustav Engvall har snabbt anpassat sig och gör det mesta rätt just nu. Många blev förvånade när han valde bort Göteborg inför återkomsten till Allsvenskan – men finns ju såklart en anledning. Bara att läsa artikeln om Engvalls sågning av sportchefen Mats Gren.

Djurgården har Kim Källström tillbaka. Kanske kan även Jonas Olsson spela.

Lika bra att smida när järnet är varmt – Gustav Engvall är het just nu och är nog extra angelägen om att måla just ikväll.

AG-spelas till 2,70.

***

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB