Startsida / Inlägg

Taggat Sverige

av Fredrik Jönsson

Det går – rent ut sagt – åt skogen för mig och tidspublicering. Två senaste försöken har slutat med fel dag och sen publicering.

Ser även att mitt odds har blivit aningen sämre. Men står kvar vid spelet.

Jag har valt att köra på under 2.5 mål mellan Sverige och USA till 1,80 i kväll på Ullevi. Damlandslaget träningsspelar mot USA inför EM i Holland i sommar. Senast de möttes blev det straffseger för Sverige i OS. Då var Sverige otroligt defensivt, och USA öste på.

Det svenska landslaget har pratat om att vara mer offensivt, ha högre fart och gå framåt i kväll. Men det känns som att det kommer krävas några gånger innan det spelet sitter. Mot Kanada i Trelleborg såg det otroligt trubbigt ut.

Det finns mycket kvalité och erfarenhet i det amerikanska laget, och enligt uppgifter så ska man ställa upp med ett starkt lag mot Sverige. Förbundskaptenen Jill Ellis ville dock inte bjuda på någon information på pressträffen inför matchen. Stjärnan Alex Morgan saknas i USA, givetvis ett avbräck.

Jag förväntar mig även att Sverige står upp bra i första halvlek. Det här är sista lägret inför EM i sommar så de spelarna som startar kommer att ge allt för att spela till sig en biljett. Vi har även en Caroline Seger som är spelsugen och jagar formen inför mästerskapet. Därför väljer jag även att spela +0.25 asian halvtid på Sverige till 2.025.

Vad spelar ni? Kommentera gärna nedan!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB