Startsida / Inlägg

Går på Paddy Power igen

av Steven-Lee

Hejsan!

Paddy Power var snett ute på flera håll igår – framförallt på SAC-marknaden…
Leroy Fer drog på sig kort till saftiga 6,00.

Nu känns det som gamla, fina Paddy P är ute och cyklar igen.

Huddersfield – som alltså gör sin debutsäsong i Premier League – har fått en strålande start. Kommer såklart dala i tabellen allt eftersom, men skulle inte bli förvånad om framgångssagan fortsätter ett tag till. Arbetar stenhårt och så länge resultaten går vägen, så kommer man att fortsätta orka kriga precis lika hårt. Ska heller inte underskattas rent spelmässigt, det finns faktiskt kvalité också.

West Ham har något av en krisstämpel över sig och då är det aldrig enkelt att på beställning gå ut och besegra en ”svävande” nykomling. Frustrationen kan snabbt byggas upp om man inte får tidig utdelning.

Mark Noble är något av ”Mr Hammers” och brukar ofta gå i bräschen i den här typen av situationer. Ingen glänsande spelare på något sätt, men brukar kunna vrida igång sitt lag genom fysik och en smått överladdad inställning.

SAC-synas till 4,33.

***
Hur spelar ni idag?
Surra på som vanligt!

***

Missa inte att Sportbladets populära och framgångsrika spelpush är igång igen:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/a/ldOm7/succen-ar-tillbaka–ta-rygg-pa-vara-experter

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB