Startsida / Inlägg

KFF – i brist på annat

av Marcus Källberg

Eskilsminne levde inte alls upp till mina förväntningar igår. Laget svarade återigen för en mestadels geistlös och omständig insats och efter ett grovt misstag av Dennis Olsson, blev man förtjänt utan poäng i ett överlag mediokert derby mot Ängelholm.

Idag riktas världens blickar mot Moskva och VM-finalen 2018 mellan Frankrike och Kroatien. Innan dess spelas det dock även tre matcher i Allsvenskan och bland dessa tycker jag att det finns visst spelvärde i Kalmar FF hemma mot Djurgården.

Kalmar FF har gjort en klart godkänd vårsäsong och laget såg bra ut i segern mot IFK Göteborg senast. Dessutom har man varit stabilt på hemmaplan en längre tid och på Guldfågeln Arena har laget faktiskt endast förlorat en tävlingsmatch på tolv månader. Erton Fejzullahu och Rasmus Elm är tillbaka i truppen och inga nya avbräck stör.

Djurgården avslutade våren starkt med fyra vinster i följd och man gjorde även en fullt godkänd insats mot IFK Norrköping i omstarten. Vasse Tino Kadewere är dock fortfarande skadad och då man även saknar avstängda duon Jonas Olsson och Kerim Mrbati här, så tror jag att laget kan få det jobbigt mot ett uppåtgående KFF.

Ettan till goda 2,80 hos ComeOn! blir mitt spel idag.

Hur spelar ni? Kommentera gärna!

/Källberg

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB