Startsida / Inlägg

Spel i Nations League

av Steven-Lee

Hejsan!

Det är något märkligt med Polen. Har massor av klasspelare (framförallt offensivt) och brukar med lätthet ta sig förbi gruppspelen till alla mästerkap. Men väl där, när allvaret börjar, så är det som att allt självförtroende försvinner. Spelade snudd på slow-motion-fotboll under VM i somras. Bra centrallinje, med Kamil Glik, Piotr Zielinski, Robert Lewandowski.

Det är väl ingen som missat alla skriverier om Cristiano Ronaldo. Är nu inte heller uttagen i landslagstruppen. Portugal kan fortfarande ställa ett bra lag på benen, men tappar såklart lite i slagstyrka.

Indirekt så påverkar det även defensiven, eftersom man inte får lika långa anfall och man inte har en given uppspelspunkt.

Polen att vinna någon halvlek@2,10.

***

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB