Startsida / Inlägg

Kryssdrag

av Steven-Lee

Hejsan!

Championship.

West Bromwich sitter inne på ett snuskigt starkt material.
Det finns inget annat lag i den här serien som hade haft råd att hålla spelare som Dwight Gayle, Gareth Barry och Wes Hoolahan på bänken. När man får allt att klaffa, så är WBA extremt svårstoppat. Men man har pendlat i sina prestationer. Bara vunnit tre av nio matcher på bortaplan.
Kyle Bartley saknas alltjämt. Lagkaptenen Chris Brunt och Bakary Sako är osäkra till spel.

Swansea fick ett tidigt mål i baken senast och kunde sedan inte tygla ett hänsynslöst Norwich (glödhett just nu). Gör sällan två raka plattmatcher hemma i Wales och har varit inblandat i täta tillställningar mot övriga topplag: 2–2 hemma mot Leeds, 0–0 borta mot Middlesbrough, 2–1 borta mot Sheffield U och 0–0 hemma mot Nottingham.
Har inga nya skador som stör.

Klara kryssvibbar och 3,50 kan synas med rent samvete!

***

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB