Startsida / Inlägg

Memma, yoga och sol.

av Zandra Lundberg
IMG_7150

Alltså, jag tror att jag älskar helger mer nu än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv. I fredags kom Christian hem sent och hade köpt med sig pizza från Tomatis här i Enskede. Pizzorna är verkligen löjligt stora och jag har åtminstone aldrig stött på några så tunna exemplar. Efter att ha hånat min mamma under hela min uppväxt har jag nu gjort en helvändning och börjat beställa samma som henne: vegetariana+curry och banan.

IMG_7166

I lördags var jag på ett längre yogapass på It’s yoga på söder. Från och med den här veckan ska jag också börja yoga där en gång i veckan (tack Anna!). Är så jävla glad för det, för visst det är härligt och rofyllt att yoga hemma. Men nu längtar jag alldeles för mycket efter att gå på klasser igen! Det här har ju ingenting med memman på bilden att göra. Den hittade jag efter yogapasset på Ica Ringen. Blev väldigt glad, sedan kom jag hem och insåg att memma aldrig är riktigt så där gott som det är i mitt huvud. Har mycket märkliga minnen av memma från tonåren då jag kunde äta det till frukost..IMG_7180

I går gick vi ner till Margaretaparken och låg där i några timmar i solskenet. Det är nästan löjligt vad jag uppskattar att bara vara utomhus. Vid närmare eftertanke uppskattar jag det mesta i livet numera.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktör: Karin Selåker Hangasmaa, Ellinor Brenning
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB