Startsida / Inlägg

New york, för andra gången.

av Zandra Lundberg

Ibland ilar det till av panik över att jag i dessa rätt ansträngda ekonomiska tider, som det är att starta upp ett eget företag, har bokat en resa till New York i maj.

Men, å andra: vad fan. Jag kan inte sitta och ångra en (ogjord) resa.

Första gången jag åkte till New york hade jag inte några förväntningar över huvud taget. Jag var så bändig på den tiden och var inte alls så pigg på att åka dit ”precis alla andra åker”.

Jag hade så fel. Det var förstås fantastiskt. Där och då vet jag inte om jag älskade precis exakt varenda sekund (jag hade förmodligen en massa ångest och sånt), men så här i efterhand så är det en av de bästa veckorna i mitt liv.

unnamed
Jag var där tillsammans med Malin, Anna och Karin. ”Tyvärr” så var de så New York-vana så jag bara hakade på och så här i efterhand har jag ingen aning om knappt var jag varit eller hur jag tagit mig dit. Det enda jag vet är ungefär att vi bodde i Chinatown.
unnamed-1
Jag passade på att utveckla min stil som kanske aldrig har varit, eller för den delen kommer att vara, lika spexig som då. (Jag har aldrig använt spets/leopardtajtsen sedan dess, men jag är väldigt glad ATT jag haft dem).

Här är två av ganska många videos vi filmade på vår alldeles egna youtubekanal. Malin har förstås det övergripande tv-ansvaret (sedan blev hon också med egna program på Expressen). Jävlar vilka goa tider.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB