Startsida / Inlägg

Vad händer med husdjuret när alla kristna åker till himlen?

av Zandra Lundberg

Jag fick nys om den märkligaste av sajter i går.

Tror fortfarande att det är ett skämt. Men jag hoppas inte. 

After the rapture pet care är en kvinna som för YNKA 10 dollar ser till att ditt husdjur hamnar hos volontärer (ateister eller personer med andra religioner än kristendomen) den dagen Jesus kommer för att hämta alla kristna till himlen. För du vill ju inte att ditt djur ska bli ensamt då, eller hur?

Som alla trovärdiga företag har hon också en webbshop där man kan köpa olika gears som informerar omvärlden att man är en förutseende människa som har ordnat det för sitt älskade husdjur. Du kan köpa muggar, väskor, hoodies, bilklistermärken, laptopskydd, smycken och mycket – MYCKET – annat med After the rapture pet cares logotyp.

När jag läst på om det här har det tydligen funnits en man som haft en liknande hemsida (Eternal Earth-Bound Pets) men gått ut och berättat att det varit en bluff. Vad jag lyckats hitta har dock inte den här kvinnan (Sharon Moss) yppat någonting om att det här skulle vara någonting annat än serious business.

RaptureCat

 

Skärmavbild 2014-04-02 kl. 09.55.22
Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Karl Meyer von Bremen, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB