Startsida / Inlägg

Lyssna, läs och titta!

av Zandra Lundberg

Jag tycker det är svårt att hitta rätt därute i världen. Det finns så överväldigande mycket valmöjligheter hela, hela tiden. Så, därför tänkte jag dela med mig av tre saker som jag läst/lyssnat/tittat på som verkligen varit bra. För ibland får jag tips från er som läser och det berikar mitt liv något fruktansvärt mycket, för då har jag någonting att gå på i stället för att stå med öppen mun och glo inför alla miljontals val.

Skärmavbild 2014-05-27 kl. 09.40.28

Det här är ett sommarprat från Ålands radio med yogalärare Linda Wiksten (tusen tack för tipset <3). Hon berättar om hur det är att känna sig vilsen som tonåring och försöka passa in i alla möjliga olika fack. För att sedan åka ut i världen i jakt på sig själv. Det berörde mig något enormt. Lyssna HÄR. 

bild-2

Jag hittade Lyckan, kärleken och meningen med livet på Myrorna. I över säkert ett halvt år hade jag boken i bokhyllan och valde bort den varje gång det var dags att läsa något nytt. Jag tänkte att det nog var en fånig tjejhistoria om någon som blir dumpad. Men så fel jag hade. Jag läste andäktigt varenda sida. Den handlar då om författaren Elizabeth, som skiljer sig från sin man och bestämmer sig för att åka till Italien, Indien och Bali. Eftersom jag är så fruktansvärt nyfiken på hur en längre meditationsvistelse i Indien är så var det här verkligen en väldetaljerad insiderhistoria. Obs! Boken finns som film med Julia Roberts. Strunta i den filmen. Den är inte bra och har inte lyckats fånga någon som helst av den känslan som boken har.

Tänk om världen vore lite mer som Russell Brand. Någon som SÄGER någonting. Har ni tänkt på de att de flesta kända personer aldrig säger ett skit. De bara blajar.

Det är fascinerande att se hur övertygad han är om det han pratar om: meditation, yoga och att förändra världen med kärlek.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB