Startsida / Inlägg

Grönkålschips och naturlig deo.

av Zandra Lundberg
bild-8

Jag har läst så mycket om kålchips och tänkt att jag också ska testa någon gång. Problemet har väl varit den ständiga bristen på grönkål här hemma, men i måndags köpte jag en stor påse. Jag blandade grönkål, flingsalt och olivolja. In i ugnen på 200 grader i 10 minuter eller lite mer. Jättegott! Jag satte dock alldeles för mycket olivolja. Gör inte det. Ta bara en liten skvätt, annars blir det rinnigt.

bild-9

Sedan svängde jag ihop en naturlig deodorant också i all hast. Hittills har jag bara hittat en deo som funkar riktigt bra för mig och det är Vichy, och den kostar 100 spänn på apoteket för en yttepytteliten flaska, vilket blir rätt dyrt i längden. Jag har läst så mycket bra om den här och att den funkat för så många så nu tänker jag att jag också gör ett försök.

Blanda:

1/2 dl kallpressad kokosolja

1/2 dl bikarbonat

1/2 dl maizena

Jag hade också i 3-4 droppar pepparmintsolja, bara för doftens skull men det är ju en smaksak.

Strök på efter duschen i går kväll och än så länge är det succé!

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB