Startsida / Inlägg

Grupp för unga vuxna.

av Zandra Lundberg

Jag vet att det finns en del ålänningar som läser.

Förhoppningsvis, om den här gruppen blir av, så kommer jag att hålla två föredrag för unga vuxna på Åland. Det är ett bra tillfälle för personlig utveckling och jag vet att jag hade behövt någonting liknande då, kring 18-25. Men det är ju lätt att säga nu i efterhand.

Jag kommer att berätta om hur jag jobbat med mig själv de senaste två åren, när det gäller självkänsla, kärlek och förlåtelse. För att må bra. Precis så fantastiskt som jag faktiskt förtjänar att må. Precis så fantastiskt som du också förtjänar att må.

Det vore fint om du som läser kunde hjälpa till att tipsa om du vet någon som gruppen skulle passa.

Den riktar sig främst till personer över 18 år.

Skärmavbild 2015-01-08 kl. 09.23.34
Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB