Startsida / Inlägg

Titta-tips.

av Zandra Lundberg

Här kommer tre tips på saker att titta på.

familj1-0-jpgJag blev tipsad om SVT:s serie Familjer på äventyr och föll direkt. Herregud, en av de här familjerna, med två barn, har bott på en segelbåt i fyra år! Jag älskar människor som tänker annorlunda, som testar andra sätt att leva. En annan av familjerna sålde (nästan) allt de ägde och hade och flyttade till Nya Zeeland – utan boende eller jobb. Bara flyttade, för att jobba med sina passioner: bröd och kaffe. Väldigt intressant att höra familjernas tankar och funderingar kring de val de gjort. För allt handlar ju om det – val. Den här serien gör det väldigt tydligt. De val du gjort under ditt liv har skapat exakt det livet du sitter och lever just nu i dag.

487486738_640

En vacker dag mitt i karriären sa Jens och Peter upp sig och bara: nej, nu surfar vi i stället. Jag älskar det. Det här är dokumentären om deras liv som kringresande vågjagare.

wild-movie-2014

Men ja. Filmen Wild hade ju exakt alla komponenter för att tilltala mig. En kvinna som levt destruktivt och trängt undan sina känslor beger sig ut på en 180 mil lång vandring för att få rätsida på livet en gång för alla efter sin mammas död. Jag såg den på bio för några veckor sedan och hade LÄTT kunnat gå ner och köpa en till biljett och sett den en gång till direkt efteråt. Nu var det tyvärr sen kväll och bion stängde och Stoffe var ensam hemma. Men annars. Se den tycker jag! Och läs boken Wild av Cheryl Strayed, det ska jag göra. När jag får tid. 2016 eller när det nu blir. 

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB