Startsida / Inlägg

Jag älskar mig själv och den personen jag är på väg att bli.

av Zandra Lundberg

image imageAtt bara släppa taget. Tänk att det ska vara så svårt. Att bara acceptera det som är. Acceptera mig själv som jag är. Med precis exakt alla brister, misstag och begränsningar och vad det nu må vara. Att inte döma. Inte vara ett offer. Bara älska den personen jag är just nu och den jag är på väg att bli.

Fick en fin text uppläst under en yogaklass av en väldigt bra människa. Försöker läsa den varje dag.

Self-acceptance
I love and accept my self just the way I am. I release any feelings of self hate that I once held of myself. I accept all the mistakes that I have made in my life and I forgive myself for them. I no longer feel the need to criticize myself. I replace all negative words that I use to describe myself with positive words. I am patient with myself.

I love my body and I treat it with respect. I let go of all insecurites that I have ever felt about myself. I am strong and empowered. I am beautiful. I am in perfect health. I have a burning energy source inside me and I am worthy of all wonderful things. I release any self-sabotage that holds me back from living my life to it’s greatest potential. I no longer judge myself. I am not a victim. I take great care of myself.
I take this journey of healing one day at a time.
I love the person that I am as well as the person who I am becoming.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Mikael Hedmark och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB