Startsida / Inlägg

Min dröm.

av Zandra Lundberg

imageJag skrev den här texten ett par dagar efter att yogalärarutbildningen börjat, men ja, internet har varit väldigt svajigt och så där. Här är den i alla fall:

Första dagen på den här utbildningen och vi vandrade upp på ett berg för att sitta i tystnad tillsammans och bara se solen gå ner över Goa. Jag har liknande känslor i kroppen som när jag började frilansa: jag känner bara att ALLA människor borde få uppleva det här fantastiska jag upplever nu. Och sen får jag ytterligare en gång i livet påminna mig om att det här är min dröm. Vi drömmer alla om olika saker och det fina är att även om du och jag hade exakt samma dröm och mål så skulle slutresultaten vara vitt skilda. Bättre ur någon betraktares ögon och sämre ur någon annans. Just därför tror jag att det är så viktigt att förverkliga sina drömmar, för just det du kommer att göra komma ingen någonsin kunna göra på exakt samma sätt som du. Oavsett om det handlar om att öppna en restaurang, skriva en bok eller bygga en miniatyrstad av knappnålar.

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB