Startsida / Inlägg

Jag är helt över…

av Hannah Widell

Om jag var trött i går och klagade över detta är det inget mot vad jag är i dag. Jag har också noterat att jag skrev ett brutalt syftningsfel. Jag menade så klart att ni som har barn som inte sover ska ha en eloge. Aja. Jag hoppas att ni som störde er på detta kommer över det.

Innan jag drar mitt senaste skräckdygn kan jag också berätta att det är teknikstrul med podden men att det jobbas stenhårt på att få upp den så snart det bara går. Vi har noterat alla era fantastiska förslag. Först ut då det var ett gammalt löfte är den totala Singelpodden. Hojtar till så snart den finns uppe.

Som ni ju vet så har Wilma varit risig. Hon är vanligtvis världens gladaste så under hela dagen i går då hon bara var arg, trött och vresig började en liten oro gnaga i mig. Hon ville inte äta eller dricka något heller. När vi var klara med dagens arbete så var hon helt utom sig av trötthet så jag gick och la henne, hon ville inte ha välling men somnade. Jag började googla på magsjukor och kunde efter lite konstatera att det kanske var vätskebrist det var frågan om. Jag ringer till sjukvårdsuppysningen som råder att åka till akuten. Så jag väcker Wilma och åker in.

Efter timmar med trugande med vätskeersättning, konstiga akutbesökare och jobbigt häng får vi äntligen träffa en doktor som genast lägger in Wilma. Då börjar den riktiga skräcken när hon ska få en sond genom näsan, hon får panik och vill bara slita bort den. Jag fick stålsätta mig för att inte bryta i hop där och då. Efter det traumat somnade hon på mig och jag vågade inte röra mig på hela natten då alla slangar skulle ligga på sin plats och jag inte ville att hon skulle vakna.

Nåväl i morse vaknade vi två flaskor vätskeersättning och en flaska välling senare. Wilma var som ny. Nu är vi hemma igen. Wilma är mycket friskare. Jag är en trött, lite skakad mamma som är mycket lycklig över att ha friska barn. Tack för det.

PS. Sanna, jag hade gärna lämpat över lite nattvak på min sambo…om han var här. Jag är ensam på Gotland med mina barn. Han är i stan och jobbar. Så kan det vara i bland.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
  • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB