Startsida / Inlägg

Semestern börjar gå mot sitt slut

av Hannah Widell
bild[3]

Men jag är inte rädd för det. I dag har vi börjat småjobba lite. Vår underbara produktionschef Mikaela kom hit för att dra i gång hösten. Hon börjar på måndag och vi på riktigt i Stockholm måndagen där efter. Det kommer att bli en så rolig höst. Spännande, kreativ och på många sätt utmanande. Bra blandning om ni frågar mig. Så nu värmer vi sakta upp hösten. Kvar i sommarkänsla och lunk.

Ps. Klickade hem ny kalender i rött från Ordning och Reda. Men eftersom det ofta blir lite lite, fel när jag gör grejer så kom det en liten, liten kalender. Den fick Rosa jag måste ha en ny och jag är inte längre säker på att den ska vara röd. Kanske ska vara sober och köra en svart… Mycket med det där.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB