Startsida / Inlägg

Balsam för själen

av Maria
sockerfri-julgodis_-17 sockerfri-julgodis_-16 sockerfri-julgodis_-13

sockerfri-julgodis_-14

sockerfri-julgodis_-15
En vinterpromenad är balsam för själen men kall för kroppen. Sverige är väldigt vackert just nu, hoppas ni passar på att njuta av det. Fem dagar har gått på året och jag har lyckats åstadkomma en del. Jag har slutat dricka kaffe, tagit min meditation till en ny nivå för att få det lugn jag saknat, ändrat mina life goals och tatuerat in återhämtning i mitt stressande. Känns som en helt rätt start för mig!

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB