Startsida / Inlägg

I en snabbhet

av Maria

Den här veckan har varit intensiv men jag är äntligen i mål och som belöning har jag fått en härlig förkylning. Min kropp vet att den ska få vila och då passar den på att slå ut. Men innan målet har jag…
Nyttig fika …levererat nyttig fika för 3 olika företag på en och samma fredag. Rekord för mig och det skålades såklart med …
Håkan Hellström Rullande Åska 2017 …Håkan Hellström och mina…Håkan Hellström Rullande Åska 2017 …närmaste vänner. Tänk att vi inte skulle gå på Håkan tillsammans men ändå råkade vi alla möta på varandra. Vart? Vid ölen såklart! Smoothie recept Nu sitter jag och får lite jobb gjort, dricker en smoothie gjord på 1 banan, 1 dl blåbår, 1 dl soygurt och snart ska det lagas stormiddag för Nathalie som är kvällens gäst. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB