Startsida / Inlägg

För framtidens skull! Kom på årsmötet!

av Lina Olofsson

Igår hölls ett möte på initiativ av Ken Lennaard. Ett mycket bra initiativ om jag får säga det själv. Han samlade många de starka rösterna i Pokersverige till ett möte. Alla ville komma men tyvärr var det några få som inte kunde men jag måste säga att uppslutningen som blev går till historien för så mycket kunskap och erfarenhet kring pokervärlden under ett och samma tak kan det ha varit första och sista gången vi sett. Jag hoppas verkligen inte och resultatet av mötet är att denna grupp förhoppningsvis kan vara behjälplig i styrelsens arbete för Svepofs och pokerspelarnas bästa. 

Närvarande på mötet var Ken, Dan Glimne, Rickard från PAF, Jens Jadbäck (Nordicbet och Superbloggare), ”Valterego” Erik Rosenberg (redaktör Poker.se), Mauritz Altikardes (VD Poker Event), Mattias ”PokerStar” Andersson (Bloggare och pokerspelare), Erik Sylvén (Pokerlistings), Murat Sahan (ordförande Svepof), Henrik Mossberg (styrelseledamot) och Johannes Thorén (styrelseledamot). Ola Brandbord sippar drinkar i karibien och kunde inte vara med, Dybban vet jag inte vad han hade för ursäkt och Jocke Geigert fick inte ihop det med sina andra förpliktelser men dessa var också inbjudna. 

Vi vill alla samma sak. Vi vill pokerspelarnas och Pokersveriges bästa. Vi vill ha ett starkt förbund som kan jobba för detta ändamål och även om vi under de fyra timmar inte kom fram till något konkret så enades vi om att hjälpa till på de sätt vi kan. Det är en bit kvar för att få allt på fötter igen och just nu är Svepof ett sjunkande skepp. Faktum är att det krävs ett hästjobb i förmodligen ett år framöver från en hel styrelse, inte bara en person och med största sannolikhet helt oavlönat. Det finns nämligen inga medel att arbeta med. Tyvärr har förbundet idag väldigt litet förtroende och mycket saker hamnar mellan stolarna eftersom det inte heller finns en tydlig rollfördelning. Ingen skugga på sittande styrelse dock för de hoppade på skeppet redan när skadan var skedd och har bara försökt sopa upp de spillror som fanns kvar. Jag tror det behövs fem helt nya namn. Fem eldsjälar med stark drivkraft och ett tydligt mål. Det är nog det enda som skulle kunna vända detta. Om det ens är möjligt men jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte gått för långt. 

IMG_7668.jpg
Herr Jadbäck var där och passade självklart på att testa sina senaste trolleriknep i en av bensträckarna 

IMG_7670.jpg

Kom på årsmötet den 26 februari på Scandic Sergel Plaza! Även om du själv kanske inte vill sitta med i en styrelse eller har några direkta förslag på vad som kan göras så kom dit för att visa ditt stöd för förbundet och dess arbete. Visa att du bryr dig innan det är för sent. Se till att rösta på de personer Du tror kan göra detta hästjobb för förhoppningsvis kommer det att dyka upp fem personer på detta möte som alla är villiga att kavla upp ärmarna…

Svepofs årsmöte hålls på Scandic Sergel Plaza i Stockholm. 26 februari klockan 13:00. Alla som kommer får gratis medlemskap för 2012! Jag hoppas vi ses där! 

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB