Startsida / Inlägg

Jag flyttar!

av Lina Olofsson

Som många av er läsare säkert märkt har jag tappat stinget här senaste året. Mycket på grund av tiden helt enkelt inte räcker till när man är frilansande ensamstående tvåbarnsmamma och precis i det ögonblicket som jag gick i barnorna och funderade över om jag ens hade kraften att få upp bloggen igen eller om jag skulle lägga ner så kom ett samtal från Dan Glimne. Han undrade om jag ville börja på Superbloggen.

Redan när Superbloggen startades blev jag tillfrågad att vara med men på den tiden var det här min lilla bebis där jag skrev varje dag. Jag var liksom inte redo att lämna ifrån mig något som var nästan lika gammalt som min frilanskarriär. Den och jag var ett. Idag känns det rätt att gå vidare och testa något annat och det finns inte i mina ögon en mer heltäckande blogg för pokerentusiasten än just Superbloggen och det ska bli mig ett sant nöje att bli en del av det teamet.

Så jag tar helt enkelt mitt pick och pack och flyttar över till grabbarna! Hörs från Superbloggen!

banankartong
 • Tjänstgörande sportredaktör: Olle Stefansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB