JAG NJUTER NU.

av Filippa Salomonsson

Detta är vår sista dag i Fjällbacka och jag njuter av värmen och en gröna smoothie.

Jag blanda 1/4 gurka, 5-10 mynta blad, 2-3 dl kokosvatten, 1 tsk vanilj, 1/2 avocado och 2 nävar spenat. Har bara en stavmixer på ön men den funka utmärkt.

Har ni kollat in min nya sida i Sofis Mode? Jag gör en interview med Hannah Andersson och inkludera ett gott granola recept från the Chic Wife, Kris Schoels.

MITT LIV SOM COACH.

av Filippa Salomonsson

Livet är så häftigt. Ena stunden bor jag i New York och har en egen PR byrå på Park Avenue och nu lever jag i Stockholm. Allt har rullat på sen jag flytta hit – jag älskar Raw Clarity Cleanse och har lagt mitt hjärta i juicerna men det är något speciellt med coaching biten som jag också gör. Det är så magiska att hjälpa kvinnor hitta sin väg, bli starkare, hitta rätt med maten, finna sitt drömjobb.

Jag började coacha chefredaktören på Elle, Hermine, i våras. Och som hon skrev i sin spalt så finns det en anledning att vi träffas. Det tror jag på… Vi är så redo för denna informationen! Vilken kanske du frågar nu? Jo, det enklasate sättet att beskriva det spirituella tänkandet är genom attraktionslagen. Det du säger och tänker kommer tillbaka till dig så välj dina ord väl. Du skapar ditt liv och situationer. Vi måste även hitta tillbaka till kärleken. De flesta av oss lever i rädlsa och bär på oro och stress genom livet. Vi måste alla börja ställa om… Läs Hermines spalt i Elle denna månaden, hon beksriver detta så fint.

Om du inte är nöjd med allt i ditt liv så har du förmodligen blockeringar som måste luftas bort. Det kan gälla i vilken livsområde som helst – karriär, träning, mat, mindset, motivation, relationer, etc.

Boka en gratis 50-minuters session med mig om du känner för att öppna upp den här världen eller diskutera det som blockerar din balans, glädje eller harmoni. Jag kan träffa dig i Stockholm eller så kan vi höras vi telefon. Klicka HÄR sen gå in på Connections och sen Free Consultation.

Lyssna på Embracing Change av Louise Hay på iTunes om ni vill lära er mer om positive thinking.  Min absolut favo. Hon är en ängel.

LIVET ÄR EN SKOLA…

av Filippa Salomonsson

Livet är som en skola. Vi är här för att lära oss vissa saker. Varje situation du befinner dig i är en chans att utvecklas. Du kanske inte kan förstå hur ett köp på H&M (till exemple) kan vara ”spirituellt” men det är det… Tänk på hur du är mot andra kunder i kön – låter du någon gå förbi? Kommenterar du någons snygga köp? Ger du en komplimang till en främling? Är du trevlig till hon eller han som tar emot dig i kassan? Är du tacksam för att du äns kan köpa vad du vill i affären?

Stanna upp så ofta du kan och fråga dig själv. Vad ska jag lära mig just nu i denna stunden? Svaret kommer… bara lyssna på din inre röst och ditt hjärta.

Här kommer lite olika alternativ: compassion, forgiveness, patience, gratefulness, trust, love, eller acceptance.

Som sagt, livet är en skola. Frågon är om du är närvarande i klassrummet?

AMSTERDAM IN BLOOM.

av Filippa Salomonsson

Wow! Jag blev helt kär i Amsterdam. Jag drack mycket av deras mynate. Bra för matsmältningen!

Jag hitta även ett grymt ställe som gjorde den perfekta chailatten. Inte alls söt men väldigt krämig.

Vi besökte Anne Franks lägenhet och man inser snabbt hur bra man har det… Så hemskt att hon gick bort en månad innan kriget var slut. Tror jag ska läsa hennes dagbok igen.

AMERICAN VISITORS.

av Filippa Salomonsson

Mina college vänner från New York hälsa på oss i Stockholm. Vi tog båten och åkte ut till Fjäderholmarna för lite svensk mat, luft och värme. Tack Sverige för att du visa din soliga sida. Jag älskar kantareller så det blev denna fina rätt till lunch.

JOSBAREN I VISBY.

av Filippa Salomonsson

Blev så glad när min syster och jag hitta Josbaren i Visby förra veckan! Så himla modern och fräsch… Jag testa en juice och Lolla tog en grönsmoothie. Super goda båda två. Ett måste om ni är på Gotland. xo

MINA RITUALER.

av Filippa Salomonsson

De senaste dagarna har jag spenderat i Amsterdam med vänner. Jag älskar att resa och se världen men saknar samtidigt mina ritualer. Jag uppskattar verkligen min egna tid hemma. Nu sitter jag på tåget på väg ner till Göteborg väskan packad med min soul journal, yogamatta och nya meditationer.

Jag har haft lite strul med min kamera men lägger snart upp bilder! xo

Sida 1 av 142

Skärmavbild 2014-06-18 kl. 09.38.36

 • Tjänstgörande redaktör: Joakim Magné
 • Chefredaktör, ansvarig utgivare och VD: Jan Helin
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Sajtchef: Lena Widman
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB