CLARITY MED CLARISONIC.

av Filippa Salomonsson

Jag är ganska enkel när det kommer till hudvård. Jag kör på med min ansiktstvål på kvällen och sen lite olja. Jag brukar inte testa nya saker MEN blev tipsad om Clarisonic. Insåg sen hur stor den blivit i USA… Ok, jag tror jag missa Clarisonic vågen? Men nu är jag med… phew. Så skönt att använde den på kvällen, känner att den kommer ner på djupet och borstar bort död hud. En bra julklapp till er mamma, syster eller kompis kanske?

 • Clarisonic är borsten som i kombination med din favoritrengöring agerar som en högtryckstvätt på dina porer – du blir renare än någonsin.
 • Clarisonic rengör på bara 60 sekunder din hud upp till sex gånger bättre än manuell rengöring och din hud blir renare, vackrare och slätare än någonsin. Clarisonic masserar och rengör din hud genom att få bort orenheter i porer samt fina linjer.
 • Tack vare en fantastisk rengöring får du bättre absorption av dina hudvårdsprodukter.
 • Clarisonic-borsten är 100% vattentät och kan användas i badet eller duschen.

RULLAR & BOWLS

av Filippa Salomonsson

Jag har hittat ett nytt lunchställe i stan på Biblioteksgatan. Den senaste tiden har det varit super mycket jobb med min butik så det har blivit veggie rullar och bowls på Koloni en del. Jag kommer öppna Raw Clarity Cleanse i början av januari men kommer även öppna nu på lördag för lite försäljning av juicer samt fina presentkort.

BANANSCONES.

av Filippa Salomonsson

Pigga upp mörka morgonar med en nyttig och mysig frukost. Testa att göra dessa varma bananscones med chiasylt. Receptet kommer från en av mina favorit bloggar Food Junkie.

3 Portioner

DU BEHÖVER:

2 bananer

2 ägg

1 dl mandelmjöl

1 dl kokosmjöl

2 tsk bakpulver

1 msk honung

Chiasylt

1 dl chiafrön

1 dl frysta bär

SÅ HÄR GÖR DU:

 1. Sätt ugnen på 170°. Mixa alla ingredienser med en stavmixer.
 2. Klicka ut smeten i tre former på en bakplåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i ca 25 minuter.
 3. Bland chiafrön och frysta bär. Låt stå tills chiasylten sväller.

RECEPT: Edita Renlund & Mira Fröling / FOTO: Martin Löf

VAD SKA JAG GÖRA I LIVET?

av Filippa Salomonsson

Är du lite lost just nu? Vet du kanske inte riktigt vad du vill göra eller jobba med? Kolla in denna videon från Marie Forleo. Hon har massa bra tips!

”The world needs that special gift that only you have.” - Marie Forleo

NYA SOFIS MODE…

av Filippa Salomonsson

På torsdag kommer nya Sofis Mode. Jag har gjort en intervju med Amerikanska hälsocoachen Arielle Flerman Haspel, testat raw pepparkakor från SweetC och tipsar om lite annat smått och gått. xoxo

GÖR EN EGEN QUINOA BOWL?

av Filippa Salomonsson

Svårt att hitta på nyttiga lunchrätter? Har du testat att göra en quinoa bowl? Du gör quonia som bas sen lägger du till olika grönsaker. Jag körde på rivna morötter, rödbeta, fetaost, stekt rödlök + kål, och en dressing på vitlök, olivolja, citron, salt och peppar.

ALTROMONDO YOGA.

av Filippa Salomonsson

Ni har väl inte missat att Altromondo Yoga har öppnat upp på Grev Turegatan 18, precis brevid Filippa K. Jennie Liljefors ligger bakom detta magiska ställe. Du kan även köpa nyttiga lunch alternativ från Dr. Sallad, raw godis från Front Raw och juicer från Raw Clarity Cleanse i deras butik.

Studion erbjuder massa olika klasser för alla nivåer. Psst testa en klass med Ulrika Fallenius… Check it out!

Q&A MED CAROLINE LIDMAN

av Filippa Salomonsson

Går det verkligen att balansera träning, karriär och ett socialt liv? Jag fråga författaren Caroline Lidman som ligger bakom boken Fit och Framgångsrik  just denna fråga.

Kan du berätta om din egen hälsoresa? Resan började när jag fått mitt första PR-jobb efter studierna. Jag hade alltid jojo-tränat men kände att nu när jobb var i land var jag tvungen att hitta en balans när det kom till träning och hälsa också. Jag upptäckte snabbt hur bra jag mådde av det men också hur svårt det ibland kändes att hinna med och speciellt hur chockade alla andra som också höll på att göra karriär var, man hinner ju aldrig träna? Detta var startskottet för den här boken.

Vad handlar din bok Fit & Framgångsrik om? Fit & Framgångsrik ska besvara frågan om det går att arbeta hårt och samtidigt hinna träna mycket. Det är en guide i hur man får ihop livspusslet med jobb, träning och familj där jag hämtar inspiration i flera stora företagsledare under ett träningspass. En träningsbok om hur livet är på riktigt.

Hur balanserar man träning, karriär och ett socialt liv? Dela gärna med dig av dina tips! Jag tror att en av de viktigaste sakerna är att mäta när man själv mår bra, livspusslet är individuellt. När det sedan kommer till hur man ska hinna få in träningspassen så föredrar jag tidiga morgnar, träning med vänner och löppass innan sista jobbtimmen.

Sida 1 av 153

Skärmavbild 2014-06-18 kl. 09.38.36

 • Tjänstgörande redaktör: Micke Andersson
 • Chefredaktör, ansvarig utgivare och VD: Jan Helin
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Sajtchef: Lena Widman
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB