OATLY BREAK-FEST.

av Filippa Salomonsson

Spendera 48 timmar i London med Hedvig von Mentzer och Oatly teamet. Vi åt middag på Dishoom – ett super gott indiskt ställe precis vid vårt hotell i Shoreditch. Wow, super god mat med massa veggie alternativ. I lördags hängde vi på The Original Oatly Break-fest. Lyssna på beats från Marigold, Urban Cone och Kyla Le Grange.

Jag är ju ingen soja fan… speciellt inte för kvinnor. Det kan påverka vårt estrogen. Tycker havre och mandelmjölk är bättre alternativ! Testa att mixa ner Oatly havredryck i en smoothie med 2 nävar spenat, 1/2 avocado, 5 myntablad och 1 tsk vanilj. Eller gör en egen smoothie variant. Blir väldig krämig och go.

Älskade verkligen London. Blir nog en trip tillbaka snart… Skön söndag ladies!

#wownocow @rawclarityfilippa

IT’S MY BIRTH DATE.

av Filippa Salomonsson

Idag fyller jag 32 år! Dagens bästa present? Att mina Raw Clarity Cleanse juicer är med i Damernas Värld denna månaden.

Jag är så tacksm för allt jag har fått göra i livet och allt jag har nu. Det har inte alltid varit den lättaste resan, tvärtom. Men idag ser jag varför jag gick igenom vissa saker. Alla situationer är en chans att utvecklas. De situationer som vi anser var ”negativa” innehåller oftast våra största ”life lessons.”

Min relation till mat har varit svår. Under flera år åt jag för lite ibland och för mycket ibland. Jag hade ingen balans och jag trodde att vågen var min bästa kompis. Jag värdesatte mig själv med den… Nu förstår jag att min mat resa var kopplat till något mycket större. Jag skulle hitta tillbaka till kärleken och börja älska mig själv till 100%. Det är inte alltid lätt men jag har kommit väldigt långt från den vilsna 17 åriga tjejen jag var då. Och DET är jag tacksom för. Det går att skapa en hälsosam relation med mat. För alla… oavsett hur relationen har sett ut innan.

Jag skapade en ”special relationship” med mat. Mat fick vara i fokus. Mat fick spela huvudrollen i mitt liv. WHAT? Låter helt galet när jag skriver så… Idag är min purpose mitt fokus. Andlednig jag är här, i denna kroppen, i Stockholm, just nu. Jag väljer att lägga fokus på att hjälpa andra hitta sin väg tillbaka till sig själva och titta framåt till något ännu bättre.  Jag skulle inte kunna hjälpa alla så bra som jag gör om jag själv inte hade gått igenom min egna matresa.

Jag kom precis hem från en coaching session med en underbar tjej. Jag beskrev henne som en dimmer. Hon har tryckt i kontakten till sin intuition, sin själ och alla möjligheter MEN måste vrida upp ljuset. Börja hitta sin väg, börja använda sina gåvor och helt enkelt fokusera på att finna sin purpose. That is why we are here! Känner du igen dig?

Till er ladies som har en speciell relation med mat, fokusera på varför. Vad vill ni egentligen ha?  Vad är det ni tror att mat ger er? Jag lovar att det inte finns någon kärlek att hitta där… Love already exists within you.

Tillbaka till min födelsedag. Idag ska jag celebrate min resa, mina life lessons, kärleken till mig själv och min birth-date. #jungfrulove

5 SKAFFERI FAVORITER.

av Filippa Salomonsson

Viola detta är mitt skafferi. Där inne hittar du alltid dessa 5 varor.

 1. Spirulina: innehåller 65% protein och aminosyrer. Samt omega 3, 6, 9 och vitaminerna B-1, B-2, B-3, B-6, B-9 (folsyra), C, D, A, E och potassium, kalcium, järn, magnesium. Wow that is a lot of good stuff…
 2. Valnötter & mandlar: antioxidant power house…
 3. Quinoa: Perfekt protein som du kan äta till frukost, lunch eller middag.
 4. Seaweed Snacks: Favorite mellanmål på eftermiddag. Köper dessa på Ecoist.
 5. Tamari: Så gott till en nori roll eller i en dressing blandning.

GOD GRANOLA UTAN SOCKER

av Filippa Salomonsson

Idag har jag varit sjuk. Åkt på en förskylning. Gross. Men jag hade lite kul i köket och gjorde en muësli. Den håller i ca. 2 veckor och är super enkel att göra.

Blanda 3 tsk kokosolja, 2 tsk chia seeds, 7 dl stora kokosflingor, 7 dl valfria nötter och lite salt. Sen in i ungen på bakplåtspapper i 25 minuter. Klar! Ät med yogurt på morgonen eller eftermiddagen.

VECKANS AFFIRMATION.

av Filippa Salomonsson

Jag tror ju som sagt på attraktionslagen och att allt vi säger och tänker kommer tillbaka till oss. Varför inte skicka ut positiva tankar och skapa det livet du egentligen vill ha då? Om inte veckans affirmation känns rätt för dig, skapa en egen istället.

Personligen har jag mycket som händer i mitt liv just nu, så jag tänkte fokusera på att vara lugn inför alla mina val och att ta ett beslut i taget.

Veckans Affirmation: Jag vet att Universum vill mig väl och guidar mig framåt steg för steg.

IT’S HERE…

av Filippa Salomonsson

Nu är nya Sofis Mode här. Jag erbjuder på ett litet smorgåsbord av hälsotips på min sida som vanligt. Läs mer om The Healthy Box och Årstidernas juicelåda.

TINY TEA TEATOX.

av Filippa Salomonsson

Just nu testar jag Tiny Tea from Your Tea i 28 dagar. Du dricker en påse 30 minuter innan eller efter din måltid 2 gånger per dag. Denna örtblanding hjälper matsmältningsystemet, ökar energin, förbättrar huden, etc. Super bra om du ofta har en gasig och uppblåst mage.

Kolla även in deras instagram: @YourTea

SATISFACTION GUARANTEED.

av Filippa Salomonsson

Mitt favo lunchställe på stan är självklart Systrana Voltaire som ligger längst ner i PUB huset. Alltid 100% nöjd efter den lunchen. Denna veggo mix var lika god som den ser ut.

Hoppas att ni haft en skön helg! Jag har tagit det lugnt – rensat min gaderob, haft ”Greek Night” med min man Stefan, träffat min bror Erics nya flickvän Madeleine (super gullig och smart tjej), hängt med min spirituella lärare Marisol och yogat med Josefine Bengtsson på Yogayama. Ni har väl inte missat hennes Pop-Up Yoga Stockholm?

Sida 1 av 145

Skärmavbild 2014-06-18 kl. 09.38.36

 • Tjänstgörande redaktör: Joakim Magné
 • Chefredaktör, ansvarig utgivare och VD: Jan Helin
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Sajtchef: Lena Widman
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB