WHAT IS YOUR INTENTION?

av Filippa Salomonsson

Vad har du för intention idag? Vad vill du manifestera i ditt liv just nu?

Jag lägger mitt fokus på kärlek (love), framgång (success), inspirera (help others) och meditation (go within).

Följ mig på Instagram: rawclarityfilippa

PROGRESS NOT PERFECTION.

av Filippa Salomonsson

Progress not perfection. Du behöver inte äta perfekt, du behöver bara göra det bästa du kan! Vissa dagar kommer vara lättare och andra lite svårare. Det är ok.

Ta ett steg i taget mot bättre hälsa. Börja med att köpa eko och så ren mat som möjligt. Det är respekt till kroppen. Kom ihåg att du röstar på olika råvaror varje gång du handlar…

ENKELT LUNCHTIPS.

av Filippa Salomonsson

Stek broccoli i kokosolja. På slutet lägger du i kokosflingor och pumpafrön tills dom får lite färg. Servera med en klick turkisk yogurt. Super enkelt och gott till lunch.

DU HAR EN VIKTIG PURPOSE.

av Filippa Salomonsson

Jag tror att vi alla har en ”purpose” eller livssyfte. Hur hittar man sin purpose? Hur vet man när man hittat rätt? Det första steget är att lyssna på sitt hjärta. Låt inte hjärnan hoppa in och säga att du inte kan göra något på grund av pengar, utbildning, talang, tid, etc.

Your intuition is your compass in life. It will guide you in the right direction.

Oftast är en purpose kopplat till passion. Nästa steg är att fråga dig själv – vad älskar jag att göra? Vad är min passion? Vad är jag bra på? Vad är mina gåvor i detta livet? Gåvor för mig är våra talanger.

Vår purpose är också oftast kopplat till det vi älskar. Så fråga dig själv – vad tycker jag är roligt att göra?

När man hittar sin purpose kommer man i sin ”flow” där allt bara flyter på och blir väldigt lätt. Du kommer fortfarande behöva jobba men på ett helt annat sätt – med glädje. Du känner support från livet istället för motstånd. Allt börjar hända i perfekt ”timing.” Saker och ting kommer när du precis behöver dem.

Om du inte vet vad din purpose är just nu så ha tålamod. Jag rekommenderar att du frågar Universum efter guidance och kör på denna affirmationen ett tag – I live my purpose eller Universe, please show me the way to my purpose.

Vi har även en gemensam purpose där vi ska ”heal” och hjälpa andra hitta tillbaka till ”love.” Vi är både lärare och elever i livet. Vi ska dela med oss av vår kunskap samt aldrig sluta utvecklas.

Sida 1 av 134
 • Tjänstgörande redaktör: Martin Schori
 • Chefredaktör, ansvarig utgivare och vd: Jan Helin
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Sajtchef: Lena Widman
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB