”Hull överens med Tottenham”

Det återstår bara dagar av transferfönstret – och Hull–supportrarna väntar fortsatt på sommarens första nyförvärv.

Nu verkar de vara nära inte bara en, utan två nya spelare. Sky Sports uppger att målvakten David Marshall, 31, under morgondagen ska genomgå en läkarundersökning sedan Hull och Cardiff nått en överenskommelse om ett pris på närmare 40 miljoner kronor.

Hull ska dessutom vara överens med Tottenham kring en övergång för Ryan Mason, 25. Den engelske mittfältaren kostar enligt Sky lite över 130 miljoner kronor.

Skotske talangen till Leipzig

Bloggen skrev tidigare i dag om att Bayern München ryktas vara intresserat av Oliver Burke, 19. Nu står det klart att han flyttar till Tyskland – men istället till Emil Forsbergs RB Leipzig.

Den skotske mittfältaren, oftast hemmahörandes på högerkanten, lämnar därmed Nottingham Forest.

Sporting värvar från Wolfsburg

Wolfsburg må missa Champions League i höst – men för Bas Dost, 27, blir det spel i turneringen. Den nederländske anfallaren lämnar nämligen Bundesliga–klubben för spel i Portugal och Sporting Lissabon.

Efter ett starkt 14/15, där han gjorde 16 ligamål, upplevde 27–åringen en tyngre fjolårsäsong – då han drogs med skador och landade på åtta ligamål.

”Leicester i förhandlingar med Sporting”

Leicester har under sommaren förstärkt anfallet med Ahmed Musa, 23. Claudio Ranieri ska dock inte nöja sig där – utan vill ha än mer offensiv kraft till mästarlaget.

Sky Sports uppger nämligen att de befinner sig i ”avancerade förhandlingar” med Sporting Lissabon – gällande en övergång av Islam Slimani, 28.

Parterna ska dock befinna sig en bit ifrån varandra. Sporting kräver nämligen knappa 380 miljoner kronor för att släppa 28–åringen, en summa som Leicester inte ska vara beredda att betala.

Spelaren själv ska enligt Sky vara angelägen om att flytta till Leicester.

 

Klart: Joao Mario till Inter

Det har ryktats om det en längre tid – och i går bekräftade Sporting att Joao Mario, 23, lämnar klubben. Nu har även Inter gått ut med att mittfältaren skrivit på för klubben.

ESPN uppger att affären kostar närmare 430 miljoner kronor.

– Han är en toppspelare och vi har jagat honom under en lång tid. Han förstärker ett redan väldigt starkt lag ytterligare, säger Inters president Erick Thohir till klubbens hemsida.

Kategorier Fotboll

”Portos pris på stjärnan – 390 miljoner”

Yacine Brahimi, 26, har varit ett eftertraktat namn sedan han imponerat i Porto de två senaste säsongerna. Mirror menar nu att Everton närmar sig den offensiva mittfältaren.

Premier League–klubben ska ha lagt ett första bud värt lite över 280 miljoner kronor men fått till svar att Porto kräver närmare 390 miljoner kronor för att sälja honom. Det med anledning av att hälften av stålarna går till en tredje part.

Everton ska dock vara vid gott mod och tror att de bägge klubbarna kan komma fram till en kompromiss. Mirror menar även att Brahimi själv ska vara öppen för en flytt, då han ska vara imponerad över Evertons nya ambitioner under Farhad Moshiris ägande.

”Två klubbar intresserade av Flamini”

Mathieu Flaminis kontrakt med Arsenal gick ut efter förra säsongen.
Men nu kanske en lösning kan vara på gång.
För Tuttomercatoweb skriver att både Torino och Roma är intresserade av fransmannen.
Italien är inte obekant för 32–åringen för mellan 2008–2013 spelade han i AC Milan.

”PL–klubb har lagt bud på Waris Majeed”

Sedan vinsten i allsvenskans skytteliga som 21–åring 2012 och den efterföljande mångmiljonflytten har Abdul Waris Majeed, 24, huserat i Ryssland, Turkiet och Frankrike.

Snart kan det bli spel i England för den före detta Häcken–spelaren.

France Football, som Get French Football News hänvisar till, menar nämligen att Crystal Palace lagt ett bud på 24–åringen. Enligt tidningen ska de ha erbjudit en bit över 130 miljoner kronor för Lorient–anfallaren.

Förra säsongen blev det elva mål för Waris Majeed i Ligue 1.

Sida 1 av 1852
Kategorier