Redaktionen

Patrik Brenning

Favoritlag:
Favoritspelare: Nicklas Bendtner
Favoritövergång: Willians till Chelsea

Presentation: Silly season-fanatiker med ett outtömligt behov av att konsumera och analysera rykten och nyheter.

Twitter: @PatrikBrenning
Facebook: PatrikBrenning


Henrik Lundgren

Favoritspelare: Gennaro Gattuso
Favoritövergång: Willian till Chelsea. Hade alla de oväntade vändningar som gör silly season så oförutsägbar och spännande.

Presentation: Har jobbat för Sportbladet sedan 2005. En av tre reportrar som täcker fotboll, ishockey och annat på västkusten. Halva arbetstiden läggs på Sportbladets biblar. Njuter av jobbet och livet, älskar att åka runt i Europa och se på fotboll.

Twitter: @HenrikLundgren


Erik Karlsson

Favoritlag: Preben Bois och Östers IF.
Favoritspelare: Tät kamp mellan Eric Cantona och Ludwig Ernstsson.
Favoritövergång: Alla övergångar som antingen innehåller ett inkastat fax genom ett hotellfönster eller en helikopter. (Roligaste övergång jag bevakat själv var när jag och fotograf Pontus Orre jagade Zlatan, Raiola och Leonardo under en vecka i Paris 2012)

Presentation: Reporter på Sportbladet sedan 2011. Bevakar friidrott, ishockey och en hel del fotboll. Förkärlek för Premier League, Allsvenskan och division fem södra Stockholm. Har alltid 10 rätt, utan utdelning, på stryktipset.

Twitter: @_Erik_Karlsson


Malin Wahlberg

Favoritlag: Håller nuförtiden bara på spelare.
Favoritspelare: David Beckham, den riktige Ronaldo och David Silva.
Favoritövergång: Zlatan till Barcelona var stort för en gammal Barçasupporter.

Presentation: Reporter på Sportbladet sedan 2009. Skriver om det mesta, men brinner för basket. Älskar Norrland och spelar i laget med Korpfotbollens bästa namn, ”Nämen Pat Bonner”.

Twitter: @MalinWahlberg_


Linus Norberg

Favoritlag: Manchester City, Gefle IF och Sverige.
Favoritspelare: Alla råskinn. Och så har jag fastnat för Jo-Inge Berget.
Favoritövergång: Edwin van der Sar från Juventus till Fulham. För att Andreas Käck säger det. Och för att jag varit på Craven Cottage och sett Fulham med Andreas Käck.

Presentation: Reporter på Sportbladet sedan 2013. Min byline syns mest i hockeytexter och styrkan ligger i nyhetsbevakningen av käppakriget. Följer även fotboll, förstås.


Andreas Käck

Favoritlag: Grêmio.
Favoritspelare: Garrincha.
Favoritövergång: Edwin van der Sar (Juventus-Fulham)

Presentation: Reporter på Sportbladet sedan våren 2013. Tillhör den lilla – obefintliga? – skaran av svenska befolkningen som brinner för tennis och brasiliansk fotboll. Men skriver förstås mest om Premier League och allsvenskan. PS. Gillar även Fulham.

Twitter: @andreaskack
Facebook: Andreaskacksportbladet


Emilia Cederholm

Favoritlag: Liverpool
Favoritspelare: Steven Gerrard
Favoritövergång: Gillar inte när spelare byter klubb

Presentation: Emilia, jobbar främst som redaktör men knapprar i bloggen då och då. Helst om Premier League. Brinner för spänningen i sport, underdogs, matcher som går till förlängning och galna vändningar.

Twitter: @ecederholm

 

Makoto Asahara

Favoritspelare: Guti

Favoritövergång: När Real Madrid snodde japanske supertalangen Takefusa Kubo framför ögonen på Barcelona. Detta efter att Barcelona tagit fel på ett datum.

Presentation: Reporter/krönikör på Sportbladet sedan 2019 och specialiserad på internationell klubblagsfotboll. Hänger kanske mest av alla i den här bloggen.

Twitter: @asaharam

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier