Tack för i vinter!

Deadline Day är lagd till handlingarna, transferfönstret i de stora ligorna har stängt och med det återgår Sillybloggen till sin dvala. För att citera den gamle amerikanske sprintern Maurice Green:

”Vi är som rovdjur. När vi jagar så jagar vi. När vi inte jagar så sover vi”.

Det vi kan notera från vinterfönstret 2017 är att intresset för Folkhögskolekurser i kinesiska ökat med 4896 procent i Brasilien, att Dimitri Payets familj är väldigt, väldigt hemkär, att Kim Källström är nästan lika hemkär, att Chelsea nu börjat tjäna istället för att spotta ut miljarder på spelarövergångar och att mer eller mindre alla sportchefer i samtliga storklubbar i Europa nötte ut snooze-knappen under januari.

Arsene Wenger värvade alltså ensam fler spelare än Manchester United, Liverpool, Chelsea och Tottenham tillsammans. En.

Men ni vet hur det är. Till sommaren lyser solen upp fotbollsvärlden som en enda gigantisk wake up-light igen och Sillybloggen kommer med nyvakna ögon slå upp dörrarna för att återigen följa fotbollens allra vackraste kaos.

Men alla vi som utvecklat ett så starkt beroende att ni inte kan vänta till sommaren då? Jodå, det finns fortfarande små rus även vi kan ta del av.

Det ryska transferfönstret stänger först den 24 februari, det kinesiska den 28 februari och det svenska först den 31 mars.

Så höll ögonen öppna. Mohikanen hinner fortfarande hem.

Skärmavbild 2017-02-01 kl. 09.22.25
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier