”Ska sälja för 728 miljoner”

Bayern München rensar i leden och bland de som kan få lämna pekas två tidigare mycket uppmärksammade spelare ut.

19-årige Renato Sanches, som hämtades till klubben i stark konkurrens efter förra sommarens dundersuccé i EM, reas nu ut till i sammanhanget bara 340 miljoner kronor. Det påstår Bild som nämner Manchester United, Juventus, Inter, Monaco och Marseille som intresserade.

På väg bort påstås också brassen Douglas Costa vara. 26-åringen, som startade mycket imponerande i Bayern efter övergången från Sjaktar sommaren 2015, har nu Manchester United, Manchester City, Juventus och PSG efter sig efter att Bayern begärt 388 miljoner kronor för mittfältaren.

Totalt hoppas Bayern alltså få in 728 miljoner kronor på försäljningarna.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier