”Utesluter inte att Ronaldo återvänder till Man United”

Fotbollsvärlden får allt större anledning att tro på en flytt från Real Madrid för Cristiano Ronaldo.

Rapporterna om att portugisen vill lämna den spanska jätten efter anklagelserna om skattefiffel blir allt mer intensiva och nu skriver Daily Mail om nya aspekter som knappast talar emot en transfer.

Tidningen påpekar att 32-åringen har bytt visningsbild på Instagram, från en där han bär Real Madrids tröja till en med portugisisk landslagsdress. Daily Mail skriver samtidigt att de spanska mästarna har valt att inte ha med Ronaldo i den video som ska presentera den kommande säsongens matchkläder.

Som om det inte vore nog så citerar BBC den förre Real-presidenten Ramon Calderon, som var med och värvade över spelaren från Manchester United 2009, på ett sätt som talar för en återkomst till ”The Red Devils”.

– Ronaldo älskar Manchester United, fansen och staden. Jag utesluter inte att han återvänder till United, säger Calderon som påpekar att Manchester United är en av få klubbar med såväl ekonomiska som sportsliga förutsättningar starka nog att köpa spelaren.

– Väldigt få klubbar kan möta Ronaldos förväntningar. Inte för att de inte kan betala pengarna utan för att de måste kunna ge Ronaldo chansen att vinna titlar och personliga utmärkelser.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier