Pogbas öppna attack efter protesterna

Team Raiola är inkopplade i fallet Gianluigi Donnarumma. Efter att italienska supportrar – i protest mot målvaktens val att inte skriva på något nytt kontrakt med AC Milankastat sedlar på 18-åringen under U21-EM påstod agenten Mino Raiola att Donnarumma hotats bort från klubben.

– Situationen har blivit för våldsam och hotfull, så det fanns ingen väg ut. Vi tog ett beslut som vi inte ville ta. Det har inget att göra med pengar, vi blev hotade. Donnarumma med familj har blivit hotade, både med att inte få spela mer och rena dödshot, sa Raiola enligt Football Italia.

Nu rider Paul Pogba, en annan av Raiolas klienter, ut på Twitter till Donnarummas försvar.

Donnarumma påstås intressera klubbar som Juventus, PSG, Real Madrid och Manchester United.

Testa vår nyhetsbot på Facebook – klicka på knappen:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier