Prisvärd spik!

av christofferwickman

V64-tävlingar på Färjestad i kväll och jag tror väldigt mycket på 7 Whisky Akema (V64-5) och går på honom på såväl V64 som DD-spelet. Favoriten 1 Caddie Icon lär få trafikproblem från sitt innerspår, och jag tycker Claes Svenssons häst är en mycket prisvärd spik i kväll.

Spelstopp till V64 på Färjestad är 19.25.

Christoffer Wickman

Jag tar ställning direkt i V75-1!

av carlwangle

Hej!

Det blev en favoritbetonad omgång igår på V75 i Eskilstuna.

Draget Simb Senta satt fast med RUBBET kvar, surt!
Nya tag idag då V75 avgörs på Gävle.
Jag tror att 3 Origo Tilly i V75-1 bara vinner. Jansson har fått ordentligt snurr på hästen och med perfekt läge ska det vara bra chans. Hästen har öppnat riktigt fort vid flertalet gånger och det finns en liten chans att hästen kan hålla ut 6 Highspeed Call. Då ska det vara klart.

Kör bara, Jansson.

Spelstopp: 14.30.

Carl Wangle

Kör då, Dalborg!

av carlwangle

Hej!

V75 på Eskilstuna i dag, lördag.

Jag har en bra vinnare i V75-2 och det är 1 Simb Senta som jag tror kan leda detta race från start till mål. Dalborg är riktigt nöjd med sin häst och från perfekt läge måste det vara bra segerchans.

Bakom är det öppet, och detta kan vara en chansning. Bakom är 7 en jättefidus som jag jagat hur länge som helst.

Öppen omgång, nu kör vi.

Spelstopp: 16.20.

Carl Wangle

Kul skräll i kväll!

av christofferwickman

Halloj!

V64-tävlingar på Romme i kväll, och jag tycker att 4 Ninepoints Ariel (V64-6) är en kul skräll, både på V64 och DD-liret. Jag litar inte alls på favoriten 8 Valeur från det här utgångsläget, och tycker att Ninepoints Ariel börjar hitta stilen igen.

Spelstopp till V64 på Romme är 19.25.

Christoffer Wickman

Varnar för en skräll i norr

av epettersson

Hallå!

V64 i Boden i kväll.

Noterar att 7 Tres Bien Ås gör första starten för Petteri Joki.  Det är en häst jag följt, inte minst i regi Per Nordström där hästen gjorde många bra lopp – men aldrig fick sätta pricken över i:et. Det kan säkert fattas lite i henne i afton, men litar på att hon är väl förberedd. Tres Bien Ås är helt ospelad i V64-4, det gör att jag måste strecka på V64 och spela lite vinnare. Pass på.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Nej, jag har inte rökt på i kväll!

av carlwangle

Hej!

V86 på Solvalla och Åby under onsdagskvällen. Vädret i Sthlm just nu är inget kul, och det är viktigt att kolla senaste nytt gällande banförhållanden i kväll innan du lämnar in v86.

Sen ska du ta med 4 Mariana i V86-2. Den här seglar mer och mer upp som min vinnare i loppet och efter strykningen på min ”klaring” Star Treatment så tror jag hästen har bra chans. Varför? Mariana gjorde debut och comeback senast hos Jim Oscarsson, såg fin ut hela vägen, men hade inte startat på länge.

Nu är det läge att ta betalt, med lopp i kroppen och litet fält. Sa jag att Örjan sitter upp också? Bra chans att krossa rubbet.

Och nej, jag har inte rökt på.

Spelstopp: 20.30.

Carl Wangle

Feeling för Takter-skräll

av epettersson

Hallå!

I går satte Wickman sin spik Seek And Destroy på V64. Snyggt så.

V64-tävlingar på ”Jägers” i kväll. Jag får ingen jättekänsla för omgången men tror mig ha hittat en intressant skräll. Det är 3 Flicka River i V64-5. Hästen har fått två lopp i kroppen, körs av Johnny Takter och det är ett bra spår. Får hon ett bra lopp i kväll kan det vara dags till trevligt odds.

Pass på. Givet streck på V64 och chansspik på DD för den vågade.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Stark spik & bra tvilling!

av christofferwickman

V64-tävlingar på Mantorp i kväll med jackpott på V64, en stor sådan dessutom.

Jag tycker att 4 Seek and Destroy (V64-5) är en bra spik på V64-spelet, dessutom tycker jag att det ska vara toppchans på tvillingen 4 Seek and Destroy och 3 Scarpia då jag läser spets på den förstnämnde, och rygg på ledaren på den sistnämnde.

Spelstopp till V64 på Mantorp är 19.25.

Christoffer Wickman

Unge hjälten är bäst i blekt race

av epettersson

Hallå!

Gårdagens bloggspel. Västerbo Highscore, satt ju ruggigt fint. Dryga fem gånger pengarna och ”lågprocentare” på V75. Hoppas ni tog betalt! 

V64 med Grand Slam i Örebro i dag. Dessutom jackpott, det kittlar i alla fall lite extra. Jag tror mig ha en bra vinnare i epilogen, i form utav 2 Young Hero (V64-6) , som tränas och körs av Per Lennartsson. Per har talat fint om den här och han är kapabel. Här borde det vara vettig segerchans och han är favorit = jag spikar.

Spelstopp V64: 16.10

Erik Pettersson

Kör i tid, Ulf!

av epettersson

Hallå!

V75 på Axevalla i dag. Trots att 7 Nuncio (V75-4) bara vinner så känns omgången intressant. Flera favoriter känns ”kalla” och det vimlar av lågprocentare. Dom ska bara vinna också…

En som jag tycker borde ha vettig chans i eftermiddag är 11 Västerbo Highscore i V75-5. Det blir lite skrik på hästen i dag, men det är inte så konstigt. Kör de lite för fort därframme första 1000 metrarna, och Ulf Eriksson hittar lite ryggar, då blir den här svår att stå emot. Han satt fast med ALLT sparat senast. Och jag tror Eriksson är sugen på revansch. Firma Röcklinger/Eriksson visade fin form tillsammans på Solvalla i onsdags. Ny triumf nu? Absolut inte mig emot.

Chansspik i lurig V75-omgång.

Och hörni, missa inte miljondraget 10 Boomer i V75-1

Spelstopp V75: 16.20

Erik Pettersson

Sida 1 av 82
 • Tjänstgörande redaktör: Victor Lindbom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB