Cashar vi hem i kväll?

av epettersson

Hallå!

V64 i Boden i kväll och när det är travtävlingar däruppe brukar Hanna Olofsson vara framme och hugga en- eller flera segrar. Jag tycker att en Hanna-häst är speciellt spelintressant i kväll, det är 7 Cash’Em i V64-6. Hästen gjorde comeback efter vila senast och såg rätt läcker ut som fastlåst i ett V4-lopp inför V75 på Skellefteå. Med det loppet i kroppen så tror jag att han är segermogen i kväll. Han möter inga superdjur och bör vara med på linjen.

Spelad till sex procent på V64 i skrivande stund.

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Tror hästen bara är bäst i dag!

av carlwangle

Hej!

Grand Slam tävlingar i dag på Solvalla och jag tror hårt på 5 Ioana Hanover i första avdelningen. Ska vara vässad inför detta och jag tror på lite körning under loppets gång vilket gynnar min idé. Spikar fräckt!

// Carl Wangle

Toppchans – jag spikar!

av carlwangle

Dags för SM-dagen på Åby med härliga race.

Jag har dock en kanonvinnare utanför SM-loppen. I V75-5 startar 7 Iris Palema från springspår, och hästen gjorde ett monsterlopp senast i Mantorp. Jag var själv på plats och såg hästen, blev ruskigt imponerad och nu tycker jag det ska vara toppchans att vinna. Bara 16-17 procent.

Spik!

Spelstopp: 16.20.

Carl Wangle

Rundar till seger

av christofferwickman

V64-tävlingar på Romme i kväll och i V64-4 tycker jag att 5 Gloria Band blir alldeles för stor favorit, jag ser betydligt bättre spelvärde i 10 Scoccans Finest och jag tror hon har vettig chans att runda ett sådant här gäng till seger. Senast fick hon trava utvändigt ledaren och det passar henne inte alls, men med en resa i ryggar är hon stark till slut.

Spelstopp på V64 till Romme är 19.25.

Christoffer Wickman

Enklare emot i kväll

av christofferwickman

V64-tävlingar på Åby i kväll och jag tänker spela med 9 Julia Pellini (V64-6), det har väl inte direkt slagit gnistor om henne på slutet men jag tycker det här är en fin häst i grunden och i kväll möter hon lämpligt motstånd. Vettig chans att blåsa ner dessa, om hon är så bra som jag tror.

Spelstopp till V64 på Åby är 19.25.

Christoffer Wickman

För lite spelad – måste varna

av epettersson

Hallå!

Spelet i går var så dåligt att man bara vill skämmas. Jaguar Winner gick inte framåt, och något måste ha varit galet?

V86 på Solvalla och Bergsåker i kväll och det är tjänstefel att inte varna för 1 Devon Am i V86-7, när hon bara är spelad till sex procent. Jag har pratat med tränare Röcklinger som säger att det inte är någon toppform, men det kanske inte behövs här? Devon får ett bra lopp på innerspår och har absolut kapacitet att utmana om segern. Se upp!

Spelstopp V86: 20.30

Erik Pettersson

Jag tror på toppchans!

av epettersson

Hej!

Gårdagens spel Snow Angel blev tvåa, men vi tänder om inför kvällens lopp.

V64 på Eskilstuna i kväll. Jag tycker 9 Jaguar Winner ska ha en toppchans i V64-6. Hästen värmde riktigt fint inför senast, men galopperade i loppet. Claes Sjöström har bra stallform, läget är bra och motståndet ser lämpligt ut i afton.

Spikas!

Spelstopp V64: 19.25

Erik Pettersson

Blir tuff att stå emot!

av christofferwickman

V64-tävlingar i Mantorp i kväll och jag tycker att 10 Snow Angel (V64-3) är lite väl lite spelad. Visst, hon har inte startat på ett tag inför detta, men är hon inte allt för ringrostig så tror jag hon har bra chans att blåsa ner det här gänget.

Snow Angel har avslutat starkt varje gång på V75 senaste tiden, och jag tycker motståndet i kväll är lämpligt.

Spelstopp till V64 på Mantorp är 19.25.

Christoffer Wickman

Vilket toppdrag i Tyskland!

av epettersson

Hallå!

Ingen lycka med Eva I.H och kusken John Östman var inne på att banan sänkte henne. Hon fick ett tufft lopp och höll okej, jag tror det bara blev för tufft för henne.

V64 i Hamburg i dag och fina race. Jag tror mig ha ett toppdrag i V64-4, 8 Mac Smily. Det här är en mycket fin häst som får Johnny Takter i sulkyn i dag. Han har slagit hästarna som han möter och även favoriten Flying Fortuna tidigare.
I dag blir hästen helt glömd – och då hugger jag. En superspik att bygga systemet kring.

Spelprocenten: 7 (i skrivande stund…)

Spelstopp V64: 15.50

Erik Pettersson

Det är omgångens bästa spik!

av epettersson

Hallå!

V75 i Skellefteå i dag med 40 miljoner i jackpott.

Bästa spiken i omgången: 8 Eva I.H. i V75-1. Hästen är överlägsen sina konkurrenter och kommer hon bara ut så vinner hon. Procenten bara sjunker, på grund av att folk ser spöken och vill inte åka ur i V75-1 – då gör jag tvärtom – och spikar.

Det som kan fälla henne? En bedrövlig bana. Så håll koll på banunderlaget innan du lämnar in. Måste Eva springa med skor, då kanske man får tänka om…

Spelstopp V75: 16.20

Erik Pettersson

Sida 1 av 105
 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB