Startsida / Inlägg

Jag tror på toppchans!

av christofferwickman

Marvelous (30% – 2,05) satt bra i går, och även om det inte var någon jätterysare jag bjöd på direkt, så var det skönt med en vinnare efter lite stolpe ut i bloggen den här veckan. Men, det svänger fort, förra veckan satt ”allt”, den här veckan, fram till igår, har det varit lite troll i maskineriet.

V75-tävlingar på Åby i dag, mycket spännande sådana. Jag har hela veckan varit inne på att Robert Bergh vinner heat två i Åby Stora Pris med Muscle Hustle, men efter att ha pratat med Kihlström i går och sedan vevat (det han bad mig veva) i lopparkivet så har jag svängt.

Bästa spiken:
Vem: 2 Whitehouse Express (V75-5)
Kommentar: Rygg ledaren och slut!

Bästa skrälldraget:
Vem: 1 Mellby Demon (V75-7)
Kommentar: Gick jag igång på redan i söndags när jag såg startlistan, och har fortfarande den känslan. Jag tror och hoppas Tillman kör Brothers In Am i spets, för då vinner Mellby Demon via open stretch.

Kallaste favoriten:
Vem: 1 Volstead (V75-1)
Kommentar: Kan aldrig hålla upp sitt innerspår och vart ska han ta vägen sedan? Tror jag ingenting på.

Spelstopp till V75 på Åby är 16.20.

Christoffer Wickman

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB