Bloggvärldsbloggen

med Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

Startsida / Inlägg

Bloggupprop mot rasism

av Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

Tonårsmorsa och Kent Persson har uppmanat mig att delta i ett bloggupprop mot rasism. Dom vill att jag ska lägga upp ett par videos, eller någon av dem. Tyvärr så måste säga att jag tycker dom är rätt kassa båda två så jag väljer en helt annan, som jag visat förr, men som jag gillar och vars budskap är inte bara dubbla utan flera. Ett av dem är att vi är ganska lika varandra, var vi än bor på jorden, och hur vi än ser ut. Och det är väl precis det som vissa verkar ha svårt att förstå.

Om du också tror på att alla människor har samma värde oavsett etniskt ursprung, och om du tror på solidaritet och på att ställa upp för varandra, också för dem som kommer från andra hörn av världen än oss själva – sprid gärna ordet.

Delta i blogguppropet mot rasism och främlingsfientlighet.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jenny Åsell, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB