Bloggvärldsbloggen

med Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

Startsida / Inlägg

Veckans bloggtema – Livspusslet

av Sofia "Mymlan" Mirjamsdotter

När jag efterlyst tips på vad som ska vara Veckans bloggtema har jag fått tips om att ha just Livspusslet som tema någon vecka. Och sällan är det väl så svårt som i just december, att få ihop det.

Och jag hör till dem som nästan dagligen funderar på just detta – hur gör alla andra? Hur lyckas alla andra prestera bra på jobbet, vara snygga, vältränade, ha ett städat och vackert hem och dessutom ha tid över till semestrar, middagsbjudningar, tjo och tjim och fritidsintressen?

Själv klarar jag bara av en sak i taget, och det är många år sedan jag kände att jag fick ihop det, det är åratal sedan jag kunde sjunka ner i en soffa och till fullo njuta av att känna mig ”färdig”. Hur jag än bär mig åt är alltid to-do-listan full med saker som borde gjorts typ igår eller ännu tidigare, jag kommer aldrig ikapp och jag är nu uppriktigt nyfiken. Hur gör du för att få ihop det?

Skriv, gör en video, rita en teckning eller ta ett foto, gör hur du vill alltså, posta i din blogg, länka hit och droppa en kommentar med direktlänk till ditt inlägg eller posta din länk på Twitter med hashtaggen #bloggtema. Senast på lördag vid lunchtid vill jag ha ditt bidrag.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lina Thorén, Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB