Startsida / Inlägg

Fy fan för att vara sjuk

av Amanda Schulman

Jag är sjuk idag. Försökte att ignorera det så gott jag bara kunde tills att Hannah sa till mig på skarpen att jag är hemma idag. Mest för att jag smittar ju alla andra om jag går på alla möten. Det är faktiskt inte trevligt så här nära julen.

Men varför har man aldrig aldrig tid att vara sjuk? Jag brukar tänka att jag inte kan förstå hur det var ett problem att vara sjuk innan jag fick barn. Då kunde man ju bara ligga hemma och sova. Men så är det ju jobbet förstås. Men det är bara det att efter jobbet kan man ju i alla fall bara lägga sig i sängen. Nu börjar liksom nästa jobb när man hämtar på dagis.

Aja, jag blir alltid lite lätt deprimerad när jag är sjuk. Ledsen för att ni får dras med mitt klagande.

Nu ska jag sova.

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB