Startsida / Inlägg

Ett sista inlägg

av Amanda Schulman
Det känns sorgligt att skriva detta inlägg, men samtidigt spännande. Jag började blogga för två och ett halvt år sedan. Då var jag rädd och osäker, men det visade sig snabbt att jag tyckte mycket om att blogga och framförallt så tyckte jag om er och kontakten med er. Vad roligt vi har haft! Vi har diskuterat, debatterat, älskat, njutit och skrattat ihop.
Men allt förändras med tiden. Jag och Hannah började med vår podcast och dessutom så kom Instagram och störde och helt plötsligt var det svårt att räcka till. Bloggen blev lidande och sämre för varje dag. Nu är det dags att gå vidare. För det ska man ju göra då och då och nu  är en sån tid. Det blir helt enkelt inget mer bloggande för mig, men jag hoppas att vi inte säger hej då här, vi ses väl på instagram( @mandyschulman) och i fredagspodden?
Tack alla som har följt min blogg!
All kärlek

Amanda

Skärmavbild 2013-07-27 kl. 11.48.40

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB