Startsida / Inlägg

Badrummet!

av Amanda Schulman

Det känns som att vi har en inredningsdag tillsammans, eller hur? Angående köket så håller jag helt med er om mattan. Den ska bort! Har ni tips på en matta som skulle passa så skriv i kommentarsfältet!

Och sladdarna ska också bort såklart. Men det ligger på den där todo-listan som är svår att pricka av.

Här är i alla fall badrummet. Jag är en usel fotograf, jag vet. Badrummet är finare än mina bilder. Men annars så är det det finaste badrum jag sett. Nu ska jag fylla det med vackra saker också så det får lite liv.

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin, Sebastian Laneby och Carl Sköldbäck
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB