Startsida / Inlägg

Min dag

av Amanda Schulman

Min dag började med att jag skulle tanka efter att ha lämnat Charlie på dagis. Kortet fungerade inte. Eller ”Medges ej” stod det på kvittot om jag ska vara ärlig. Nej, det var inte så kul. Och det var inte heller så kul att jag hade superbråttom till Aftonbladet på ett möte. Men jag vågade. Jag körde på tom tank. Hela dagen.

Efter mötet mötte jag upp Hannah på som hade försovit sig och missat mötet. Skadeglädjen i det! Jag vet att det kommer att ta en vecka för henne att återhämta sig från det här. Ha ha ha.

Vi tog en snabb kaffe innan vi skulle på möte på TV3. Efter det var det dags för, håll i er, oss att börja löpträna. Jag ska berätta allt om det här nästa vecka. Ni slipper inte undan om man säger så. Löpträningen alltså.

Innan vi skulle springa så sprang… vi faktiskt in i en sportaffär och köpte outfits. Vi var mycket nöjda över allt. Det var inte föränn jag såg denna bild som jag kände att våra outfits var fruktansvärt fula. Och varför köpte vi likadana? Dyrt var det också. Hur tänkte vi här?

När jag sedan kom hem med spaghettiben så fann jag detta utanför dörren. Jag blev så glad då jag läst om denna tuffa kvinna som ville starta eget förlag och spottade boken En dag och lyckades få rättigheterna i Sverige. Man älskar ju sånt. Om ni inte redan läst den, gör det för den är bra.

Och nu i denna sekund kom min älskade man hem från Skåne och vi ska äta middag och titta på West Wing.

Och just det, kommentarsfältet funkar inte av någon anledning.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB