Startsida / Inlägg

Ditten och datten

av Amanda Schulman

Är helt slut efter den här dagen. Vi har provlagat mat och skrivit manus till vårt program, samt haft elektriker här och jobbat med tusen andra saker. Så det här blir inget bra inlägg. Ville bara höra av mig.

Just nu har alla människor gått härifrån och Alex och Charlie vekar ha somnat i soffan och jag sitter och väntar på att ha en telefonkonferens med Trinny och Susannah på Skype.  Jag och Hannah representerar dem i Sverige. Jag tycker det är obekvämt med Skype. Lite för intimt på något vis. Man måste liksom stirra på varandra och egentligen utan anledning. Jag tänkte faktiskt ta mig ett glas rödvin. Det eller bastu, jag har inte bestämt mig. Men det är just en sådan dag som måste rundas av med något.

Jag har så ont i kroppen också efter igår när vi sprang. Ena höften känns som den är ur led och vaden ska vi inte tala om. Men jag blev tänd på att köra nästa pass när jag gick in på Blankens blogg där hon var het i en Glammombh! Vilka rutor på magen! Och hon har ändå fött ett till barn.

Nu vaknade mina kära till.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jennifer Laxén, Tobias Sahlén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB