Startsida / Inlägg

Det stora Elle-galan inlägget!

av Amanda Schulman

Igår var det då Elle-galan. Jag är inget stort fan av kändisfester, men jag tycker mycket om att gå på Elle-galan. Mest för att vi har haft så roligt varje år och för att vi har gjort det till en tradition att ha extra roligt just den kvällen. Vi går ut hårt och har barnvakt över natten vilket är en superlyx. Det är just pga barnvakt över natten som jag går ”all in”. Alltså dricker lite för mycket. Och det är därför Alex har så roligt. För att han får titta på och fnissa åt mig.

Igår var det favorit i repris och därför har jag bara tre bilder från festen. Två stycken av mig själv på damrummet, varav en är suddig och en på Anders, Gry, Ulric och Alex.

Sedan hittade jag den här bilden på Stureplan.se där jag ser konstig ut. Klänningen var finare än så. Måste lära mig att rödamattanposa!

Och nu har jag titta igenom all bilderna och det var ju många som var väldigt snygga, men jag måste ändå säga att vackrast var Carolina Gynning med gravidmagen. Otroligt vacker! Och det är så fint att vara gravid. Jag är lite blödig idag.

 

Och sist men inte minst en bild som sammanfattar denna dag. Glamourens baksida.

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB