Startsida / Inlägg

Ingen kan frysa som jag

av Amanda Schulman

Jag är så kall hela tiden. Jag vet inte om det beror på att min hippiepappa tyckte att det var för borgligt med för mycket el så det var väldigt kallt hemma hos oss. Hur som helst så fryser jag ihjäl samtidigt som mina kollegor svettas på kontoret. Hemma har jag värmefilten hela tiden. Jag måste flytta till ett annat land NU. Jag fryser ihjäl!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB