Startsida / Inlägg

Det här med kräftjäveln

av Amanda Schulman

Det var så många härliga kommentarer från det förra inlägget. Vi delar ju alla samma rädsla. Men det är ju som många sa, väldigt svårt att skydda sig på kräftjäveln. Ibland kan jag känna att det är lika bra att strunta i alltihop. Minskar jag ner på köttet så drack jag tydligen för mycket kaffe. Och slutar man äta rostat bröd så var det mobilen eller datorn som gav mig cancer.

Under en period åt jag ett paket blåbär om dagen för att någon hade sagt att det skulle hjälpa. Men herregud, det kan man ju inte göra hela livet. Det bästa vore att göra en magnetröntken två gånger om året, MEN, det får man ju också cancer av tillslut.

Nej, det allra bästa vore om man kunde få veta exakt hur mycket pengar det skulle behövas till forskningen för att få fram mirakelmedicinen. Då skulle jag göra allt för den insamlingen och jag är ju inte ensam. Tänk er, då skulle vi stå där och skratta när vi blev drabbade.

Vi skulle skrika i kör KOM OCH TA OSS, KRÄFTJÄVELN!. Det vore nåt.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB