Startsida / Inlägg

Ett steg åt rätt håll

av Amanda Schulman

Jag älskar mat och jag älskar att äta mycket och gott. Vem gör inte det förresten, men jag har dessutom noll självdisciplin vilket gör att det ofta går överstyr. Jag mår bättre när jag äter lite hälsosammare, men det är svårt att leva med Alex när man ska göra det. Alex vill helst äta chips med dipp och läsk varje kväll. Chips med dipp? Jag har inte ätit det sedan högstadiet och nu äter jag det varje kväll!

Igår sa jag att det var synd om mig som antingen måste äta denna skit varje kväll eller låta bli och sitta och titta på och dregla när han gör det.

Och det är då jag älskar honom så.

Idag kom han ut från köket med ett stort leende och tre skålar. Ja, ni ser ju på bilderna vad som serverades. Det gjorde inget att jag hörde hur han i smyg öppnade en cola köket och åt upp det sista av chipsen från igår.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård, Elvira S Barsotti och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB