Startsida / Inlägg

The Happiness Project!

av Amanda Schulman

Stor del av min tid här på jorden tänker jag på hur jag ska bli lyckligare. Jag har en strävan efter lycka och det tänker jag på i allt jag gör. Jag är nog ganska lycklig emellanåt, men livet och lyckan är skör och jag vet precis hur olycka känns. Jag tar aldrig lyckan för givet. Och jag tycker att livet kan vara ganska svårt ibland, så jag tänker, vad ska vi annars göra med all denna tid, om vi inte ska få vara lyckliga då och då.

Kan man bekämpa sina demoner? Finns det lycka runtomkring som jag inte upptäckt? Har jag själv makten över lyckan? Ja, det finns tusen frågor som jag och Hannah ska undersöka här på våra bloggar. Vi tänkte att vi skulle avhandla allt från det minsta till det stora. En kopp varm choklad till antidepressiva mediciner.

Så för er som går och visslar till jobbet och är allmänt ångestfria och undrar varför jag tramsar om det här, hoppa över alla inlägg i The Happiness Projekt. Det här ska bli roligt!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joel Holmgren och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB