Startsida / Inlägg

Sjukt barn

av Amanda Schulman

Ledsen för att jag inte bloggade så bra igår. Charlie har varit jättesjuk och jag och Alex har pusslat för att få allt att gå ihop. Och eftersom det inte blivit så mycket sömn så har jag inte varit på topp dagtid heller. För visst är det så, att man vet inte om hur det är att ha barn förrän de är sjuka. Det är då den riktiga prövningen kommer. Det är också så smärtsamt att se sitt barn med 40 graders feber. Usch.

Apropå det så fick jag igår ett mail av Sanna som vann skorna. Bakterien har nu letat sig ner i deras lungor så de blir inte friska på ett ganska långt tag. Hade velat ge mer än skorna. En mirakelkur eller nåt annat som skulle kunna göra dem friska.

Det var allt från den här morgonen. Vi hörs under dagen.

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB