Startsida / Inlägg

Dagens kläder

av Amanda Schulman

Jag har nya kläder! Det var några som frågade mig på mail och kommentarer vad den här sajten heter där jag handlar en del kläder. Den heter wakakuu.com. Det är den enda sajt jag har handlat på och varit nöjd. Eller ens lyckats handla på för att jag tycker att det är så svårt med webshopping. Här är två plagg jag handlat där!

Tröja: Paul and Joe sister

Klänning: Paul and Joe sister

Stövlar: Gamla Acne

Sjal: Finaste söndagspresenten från Alex!!!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB