Startsida / Inlägg

Älskar Louise Hallin!

av Amanda Schulman

Tittar på Efter Tio på TV4play med min kära svägerska(som för övrigt är på en mammabebisresa som jag är mycket avis på) och Louise Hallin. De talar bland annat om när barn ska börja på förskola. Jag hade turen att kunna vänta med förskola för Charlie tills att hon var dryga två år och det är jag jätteglad för.

Men så ser inte alltid livet ut och vem vet, nästa gång kanske jag måste jobba med bebis på armen och ta mycket mer hjälp än vad jag gjorde med Charlie. Ooch det barnet kommer kanske även börja på förskola tidigare nu när jag har startat eget. För som Louise säger så gör man så gott man kan. Och även om man vet genom forskning och i en liten bit av mammahjärtat att ens barn helst vill vara med mamma och pappa så länge det går så fungerar det inte alltid så att man kan följa det. Så är livet.

Men det jag ville säga med det här var att jag tycker alltid att det mesta som Louise Hallin säger är bra. Hon är en mycket klok och erfaren kvinna och det hon säger kan ibland göra ont. Därför att det är sant. Jag tror att det är precis det som provocerar folk.

Jag tror att om vi bara vågade lita på oss själva och på vad vi känner så skulle vi aldrig klanka ner på varandra. Det är för att vi inte gör det som vi blir så komplexfyllda och aggressiva mot alla andra mammors teorier. Om man visste att det man gjorde var helt rätt för en själv när det gäller barn skulle man nog strunta i vad alla andra gjorde.

Det tror jag . Och så tror jag att Louise skulle passa i politiken. Louise for president!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB