Startsida / Inlägg

Våga vara ensam

av Amanda Schulman

Jag tittar på Sex and the city på tv och känner att jag blir avundsjuk. Den tiden är förbi, men det är inte det jag tänker på. Jag har aldrig riktigt levt det där singellivet och jag kan ångra det. Har alltid varit upptagen med att ”vara ihop”. Sedan jag var femton har jag ”varit ihop”. Med en massa olika killar, men ändå.

Det är viktigt att kunna vara ensam. En lärdom som jag missade. Jag vet att det finns en massa unga underbara tjejer som läser min blogg. Ni är ju där. I Sex and the cityland. Häng inte upp era liv på någon kille, det kommer ni ändå att göra senare i livet.

Det är så lätt att hamna i att inte vilja göra någon annan ledsen, eller bara låta konflikträdslan hindra en från att göra slut. Gör inte det. Om ni inte har hittat er stora kärlek. Men om inte, koncentrera er på att älska er själva så kommer resten komma naturligt.

Lyssna på en som gjorde tvärtom.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB