Startsida / Inlägg

Ge oss kvinnor plats!

av Amanda Schulman

Jag läser alla mina kommentarer och kommer ofta på mig själv över att vara förvånad av en del kommentarer av män. Så läser jag jag vem som skrivit den och ser att det är en kvinna. Det händer ofta och det var inte förrän idag som jag verkligen förstod varför. Det är ett manshuvud på alla kommentarer som inte lämnar en bild. Det blir alltså automatiskt en man. Det måste bli ändring på det, eller vad säger ni? Antingen får de göra om till en page så det kan vara både och, eller så vill jag bara ha en kvinnlig modell. Så måste det bli.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB