Startsida / Inlägg

Migrän

av Amanda Schulman

Det måste vara det värsta som finns. Jag har det nu och jag kämpar för att skriva detta inlägg. Jag får det då och då och det lägger sig som en kniv över ena ögat ungefär. Det tillsammans med ett pannband av järn som sitter alldeles för hårt. Det är hemskt. Det hör ofta ihop med att jag stressar för mycket och när jag är orolig för hur jag ska få ihop allt. En liten varningssignal kan man säga.

Hur som helst så har jag tagit en massa Alvedon och det hjälper ej. Nu är detta väldigt individuellt, men finns det några därute med bra tips? Hjälp!

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB