Startsida / Inlägg

Söndagsmiddag hemma hos oss

av Amanda Schulman

Det blev Carbonara. Inget kan väl vara så gott som Carbonara. Speciellt min. Jag steker bacon och lägger den åt sidan. Sedan steker jag gul lök och vitlök olivolja tills de är genomskinliga. Efter det tar jag i baconen och vispgrädde, mycket svartpeppar och lite soja. Jag låter det puttra tills att det blir krämigt. Sedan lägger jag i pastan och låter såsen puttra in i pastan någon minut.

Charlie äter numera alltid ur en jultallrik med tomtar på som ska ätas gröt ur. Det är för husfridens skull. Det blir bäst så, om man säger så.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB