Startsida / Inlägg

Vi ska få en till!

av Amanda Schulman

Ja, som ni har förstått så är jag alltså gravid. Om ni tycker att jag har varit frånvarande i någon månad så är det helt korrekt. Jag har mått så illa ska ni veta. Jag har inte gjort annat än koncentrerat mig på just det. Och sedan resten av allt man ska få ihop. Men jag är så glad och nu är jag också glad över att få dela alla tankar och funderingar med er. För gud vad det snurrar. Jag har tänkt så mycket på olika blogginlägg när jag legat och stirrat på den där fläcken i taket för att inte kräkas. Nu ska jag bara få ner allt här. Vad kul det ska bli!

Det är fortfarande ganska tidigt. Jag är i vecka elva så ni kan väl hålla tummarna för att allt går bra.

 • Tjänstgörande redaktör: Nora Fernstedt
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB